Spåntagning i Sæby, Nordjylland

Spåntagning til bearbejdning af alle ​former for materiale

Få fleksibel, professionel og kvalitetsbevist hjælp hos KB Metal i Sæby, Nordjylland. Vi udfører  bearbejdning af blandt andet plast, aluminium og diverse andre ståltyper for firmaer indenfor mange forskellige brancher og til kunder i ind og udland.

​Vi har en omfattende maskinpark, som løbende holdes opdateret, så vi sikrer vi forbliver effektive og fleksible. Dermed kan vi udføre både enkeltstyksproduktion og store serier.

Automatisering og høj kvalitet

Automatiseringsgraden er meget høj, idet vi i høj grad benytter os af robotter til de rutineprægede operationer ved maskinerne. Vi kan også tilbyde vores kunder avanceret teknisk plastbearbejdning i højeste kvalitet fra vores egen plastafdeling.

Alle typer metaller

Dertil kommer, at vi altid er lagerførende med et bredt udvalg af materialer, så vi ofte kan starte produktion af emner for kunden med kort varsel. Vores maskinparken gør os desuden i stand til at tilbyde spåntagning i forbindelse med både simple og komplekse emner.

Udvikling, ansvar og optimering

Vi har altid fokus på, at vi løbende skal udvikle os, således vi fortsat kan tilbyde høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi bestræber os på at være førende og udfordrende arbejdsplads for vores dygtige og ansvarsbeviste medarbejdere, der løbende skal udvikle sig.

Dertil kommer en løbende optimering af vores arbejdsprocesser samt vores tætte kontakt med kunderne. Det betyder i sidste ende, at vores kunder kan få deres CNC-bearbejdet emner udført til rette kvalitet og pris.

Fleksibilitet i forbindelse med spåntagning

Vi er automatiseret i en grad, der gør os yderst konkurrencedygtige og fleksible over for vores kunder.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med fremstilling eller måling af emner og maskindele, så kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med bl.a. CNC-drejning, CNC-fræsning, plastbearbejdning, måling eller vask af emner.

Få mere at vide om vores maskiner og produktion

​​Du kan sende en e-mail til os på ordre@kbmetal.dk eller du kan ringe på telefon (+45) 98 86 40 66 for at aftale det videre forløb.