Om os

KB Metal, en virksomhed i vækst 

Hos KB Metal er kvalitet et naturligt omdrejningspunkt i vores daglige arbejde med fremstilling af bearbejdet emner.

Vi sætter en stor ære i at aflevere et færdigt stykke arbejde til den aftalte tid og i den aftalte kvalitet. Alt vores arbejde bliver kontrolleret gennem kvalitetssikringssystem, der er tilpasset de enkelte processer.

Maskinværkstedet sammen med vores dygtige team af kvalificeret medarbejderne, gør os i stand til at arbejde med både simple og komplekse emner, store som små serier, med eller uden robot, verificering i målemaskine, vask af emnet, pakning og forsendelse – som i den sidste ende garanterer en kvalitet og leveringssikkerhed helt i top.

I gennem vores ERP-system arbejder vi løbende og meget målrettet med optimering af vores arbejdsprocesser, der gør os stærke i bl.a. gennemløbstider, beregninger og muligheder, så vi gennem en tæt dialog med kunden, altid kan bidrage med udvikling og optimering af løsninger. Vi hjælper også gerne iværksættere med tegninger såvel som prøveemner.

Kort fortalt – vi vil være førende inden for branchen, og derfor lægger vi også meget stor vægt på service, kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi står altid klar til en uformel snak om muligheder og hvad vi kan tilbyde.

 

Vi har lavet en præsentationsvideo, hvor vi fortæller lidt om virksomheden og viser rundt i vores produktionsfaciliteter.

Vi sikrer medarbejderne en maksimal jobtilfredshed

Vores medarbejdere har en vis frihed til selvstændigt at udføre det daglige arbejde. Det sikrer en maksimal jobtilfredshed, ligesom det sikrer en maksimal værdi og den bedste løsning for kunderne.

​Hos KB Metal tager vi vores sociale ansvar alvorligt. Vi har altid en eller flere lærlinge under uddannelse og hvis muligt, hjælper vi også gerne med praktikpladser.

 

Den åbne dialog foregriber problemer og misforståelse

For os er det vigtig at have en tæt og konstruktiv kontakt med kunden, så eventuelle problemer straks kan løses.

Vi tror på, at et langsigtede samarbejde, skaber gode og sunde relationer til fordel for begge parter.

En åben dialog skal skabe tryghed og foregribe misforståelser.

 

En virksomhed i løbende vækst

Firmaet startede i 1999, da Kennet Nielsen begyndte at drive Idskov Smede og Maskinværksted hjemme på sin egen ejendom. Virksomheden startede med to CNC-styrede maskiner, en drejebænk og et bearbejdningscenter.

I 2000 blev Idskov Smede og Maskinværksted ændret til KB Metal.

I 2001 ændrede vi selskabsform fra I/S til ApS.

I 2010 flyttede vi i større lokaler på Energivej 9 i Sæby.

I 2013 var pladsen for trang og vi måtte udvide igen, og derfor blev produktionslokaler på Merkurvej 2 købt.

I 2020 er faciliteterne på Energivej 9 udvidet med en ny hal, således vi får plads til 3 nye maskiner, ligesom vi trækker plastproduktionen hertil fra Merkurvej 2, så hele produktionen bliver samlet på hovedadressen.

I dag har vi en større moderne maskinpark med CNC-styrede maskiner samt forskellige maskiner til blandt andet afkortning og overfladebehandling.​​​​

Få mere at vide om vores maskiner og produktion

​​Du kan sende en e-mail til os på kb@kbmetal.dk eller du kan ringe på telefon (+45) 98 86 40 66 for at aftale det videre forløb.