CNC-fræsning i enkeltstyksproduktion eller serier

Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vi alt i CNC-fræsning. CNC-fræsning kan være alt fra enkeltstyksproduktion til serier med store styk antal. Vi er altid lagerførende i et bredt sortiment af materialer indenfor plast, aluminium og forskellige ståltyper.

Bred maskinpark sikrer en optimal CNC-fræsning

Vi foretager CNC-fræsning for mange forskellige kundegrupper, og vores brede og omfattende maskinpark gør os til det perfekte valg, når jeres virksomhed skal have udført CNC-fræsning.

Vi sætter en ære i at aflevere vores arbejde til den aftalte tid og i den aftalte kvalitet. Derfor lægger vi vægt på, at vores medarbejdere har de rette evner og den rette viden til at udføre de forskellige opgaver inden for CNC-fræsning. Vi ønsker i det hele taget at være en førende og udfordrende arbejdsplads for dygtige og ansvarsfulde medarbejdere.

Samtidig ønsker vi at være førende i branchen i form af kvalitet, service og konkurrencedygtige priser.

Det sker ved en løbende optimering af vores arbejdsprocesser, uden det går ud over kvaliteten af CNC-fræsningen. Dermed sikrer vi, at kunderne får produkterne til den rigtige pris, men uden at vi slækker på kvaliteten. ​

Få mere at vide om vores maskiner og produktion

​​Du kan ringe til os på telefon 98 86 40 66 for at få en nærmere drøftelse eller du kan sende en e-mail til os på kb@kbmetal.dk.

Skal vi hjælpe dig?