Spåntagning til bearbejdning af alle
​former for materiale

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland udfører vi spåntagning af blandt andet plast, aluminium og diverse andre ståltyper for firmaer indenfor mange forskellige brancher.

Vi har en omfattende maskinpark, som løbende holdes opdateret, så vi sikrer vi forbliver effektive og fleksible. Dermed kan vi udføre både enkeltstyksproduktion og store serier.

Automatiseringsgraden er meget høj, idet vi i høj grad benytter os af robotter til de rutineprægede operationer ved maskinerne. Vi kan også tilbyde vores kunder avanceret teknisk plastbearbejdning i højeste kvalitet fra vores plastafdeling.

Dertil kommer, at vi altid er lagerførende med et bredt udvalg af materialer, så vi ofte kan starte produktion af emner for kunden omgående. Vores maskinparken gør os desuden i stand til at tilbyde spåntagning i forbindelse med både simple og komplekse emner.

Vi har altid fokus på, at vi løbende skal udvikle vores arbejdsprocesser, således vi fortsat kan tilbyde høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Få mere at vide om bearbejdning af emner

Kontakt os gerne for at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for spåntagning af emner i enten enkeltstyksproduktion eller store serier. 

Vi vejleder gerne om forskellige løsningsforslag, og vi tager gerne en snak om jeres ønsker og behov, før vi laver et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 98 86 40 66, eller skrive til os på kb@kbmetal.dk.

Skal vi hjælpe dig?

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KB METAL ApS​

​Energivej 9, 9300 Sæby

Telefon: + 45 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk

Om os

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vil alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder indenfor en meget bred branche. Vi har en omfattende og avanceret maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning især indenfor fræsning og drejning i høj kvalitet.

Certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.