Plastbearbejdning med avancerede CNC-maskiner

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland har vi stor erfaring med plastbearbejdning, idet vi i høj grad anvender CNC-styret træbearbejdningsmaskiner, for at opnå den optimale bearbejdning.

Omfattende CNC-maskinpark til plastbearbejdning

Vi har stor ekspertise med alle former for plastbearbejdning, især indenfor fræsning og drejning.

Vores omfattende CNC-maskinpark gør os i stand til at arbejde med emner af enhver sværhedsgrad, og vi kan udføre plastbearbejdning i store serier, men vi laver også gerne enkeltstyksproduktion.

Vi bestræber os altid på at have tæt kontakt med vores kunder, så jeres plastbearbejdning udformes lige som I ønsker.

Dertil kommer, at vi løbende arbejder med optimering af vores arbejdsprocesser. Samtidig lægger vi stor vægt på service, kvalitet og konkurrencedygtige prise.  Vores produkter bliver altid undersøgt med vores eget kvalitetssikringssystem, som vi har tilpasset de enkelte processer.

Få mere at vide om vores maskiner og produktion

Du kan sende en e-mail til kb@kbmetal.dk eller du kan ringe til os på telefon 98 86 40 66 for at aftale det videre forløb.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KB METAL ApS​

​Energivej 9, 9300 Sæby

Telefon: + 45 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk

Om os

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vil alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder indenfor en meget bred branche. Vi har en omfattende og avanceret maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning især indenfor fræsning og drejning i høj kvalitet.

Certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.