​Om KB Metal samt vores maskiner og medarbejdere

​Hos KB Metal ApS er kvalitet et naturligt omdrejningspunkt i vores daglige arbejde med fremstilling af automatdrejede emner. Vi sætter en ære i at aflevere et færdigt stykke arbejde til den aftalte tid og i den aftalte kvalitet. Alt vores arbejde bliver undersøgt med vores eget kvalitetssikringssystem, der er tilpasset de enkelte processer. Vi hjælper også gerne iværksættere med tegninger såvel som prøveemner.

Vi sikrer medarbejderne en maksimal jobtilfredshed

​Firmaet startede i 1999, da Kennet Nielsen begyndte at drive Idskov Smede og Maskinværksted hjemme på sin egen ejendom. Vi begyndte med to CNC-styrede maskiner, en drejebænk og et bearbejdningscenter. Vi ændrede navn til KB Metal i år 2000, og året efter ændrede vi virksomheden fra I/S til ApS.

I 2010 flyttede vi i større lokaler på Energivej 9 i Sæby, men allerede i 2013 var pladsen for trang og vi måtte etablere et ny domicil i Sæby. Der blev købt produktionslokaler på Merkurvej 2, hvor vi i dag har størstedelen af vores plastproduktion

I 2020 er faciliteterne på Energivej 9 udvidet med en ny hal, således vi får plads til 3 nye maskiner, ligesom vi trækker plastproduktionen hertil, så hele produktionen bliver samlet på hovedadressen.

 I dag har vi 20 CNC-styrede maskiner samt forskellige maskiner til blandt andet afkortning og overfladebehandling.​​​​

Vi udvider også løbende medarbejderstaben, og vi har nu omkring 28 medarbejdere. Vores medarbejdere har frihed til selvstændigt at udføre det daglige arbejde. Det sikrer en maksimal jobtilfredshed, ligesom det sikrer en maksimal værdi og den bedste løsning for kunderne.

Hos KB Metal ApS tager vi vores sociale ansvar alvorligt og har altid en eller flere lærlinge under uddannelse. I det omfang det er muligt hjælper vi også med praktikpladser.

Den åbne dialog foregriber problemer og misforståelser

Vi tilstræber at have tæt kontakt med kunderne så eventuelle problemer straks kan løses. Vi tilstræber endvidere, at det kort- og langsigtede samarbejde udvikles, og at der skabes langvarige relationer til fordel for begge parter. En åben dialog skal skabe tryghed og foregribe misforståelser.

Kontakt os gerne på telefon 98 86 40 66 eller på kb@kbmetal.dk.​

KB METAL ApS​

​Energivej 9, 9300 Sæby

Telefon: + 45 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk

Om os

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vil alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder indenfor en meget bred branche. Vi har en omfattende og avanceret maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning især indenfor fræsning og drejning i høj kvalitet.

Certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.