Job hos KB Metal

På denne side opslår vi ledige stillinger​

KB Metal søger Industriteknikere

Vi har travlt og søger flere dygtige og stabile medarbejdere, gerne med erfaring med Mazak. Vi tilbyder ordentlige forhold, og arbejde med nyere topmoderne maskinpark. Der udvises stor fleksibilitet overfor medarbejderne, hvilket forventes gensidigt samtidig med et stort engagement fra medarbejderne. 

Ret henvendelse til vores produktionschef Jens på jnk@kbmetal.dk eller 22 83 68 71.

Har du lyst til at indgå i KB Metals team af kompetente medarbejder, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kb@kbmetal.dk

Vi kan ikke garantere dig ansættelse, men lover dig en seriøs håndtering og tilbagemelding på din henvendelse. Vi kan også opfordre dig til at holde øje med løbende opdateringer om KB Metal på de sociale medier Facebook og LinkedIn.

KB METAL ApS​

​Energivej 9, 9300 Sæby

Telefon: + 45 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk

Om os

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vil alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder indenfor en meget bred branche. Vi har en omfattende og avanceret maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning især indenfor fræsning og drejning i høj kvalitet.

Certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.