CNC-fræsning i enkeltstyksproduktion eller serier

Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vi alt i CNC-fræsning. CNC-fræsning kan være alt fra enkeltstyksproduktion til serier med store styk antal. Vi er altid lagerførende i et bredt sortiment af materialer indenfor plast, aluminium og forskellige ståltyper.

Bred maskinpark sikrer en optimal CNC-fræsning

Vi foretager CNC-fræsning for mange forskellige kundegrupper, og vores brede og omfattende maskinpark gør os til det perfekte valg, når jeres virksomhed skal have udført CNC-fræsning.

Vi sætter en ære i at aflevere vores arbejde til den aftalte tid og i den aftalte kvalitet. Derfor lægger vi vægt på, at vores medarbejdere har de rette evner og den rette viden til at udføre de forskellige opgaver inden for CNC-fræsning.

Vi ønsker i det hele taget at være en førende og udfordrende arbejdsplads for dygtige og ansvarsfulde medarbejdere.

Samtidig ønsker vi at være førende i branchen i form af kvalitet, service og konkurrencedygtige priser.

Det sker ved en løbende optimering af vores arbejdsprocesser, uden det går ud over kvaliteten af CNC-fræsningen. Dermed sikrer vi, at kunderne får produkterne til den rigtige pris, men uden at vi slækker på kvaliteten.

Få mere at vide om vores maskiner og produktion

​​Du kan sende en e-mail til os på kb@kbmetal.dk eller du kan ringe på telefon 98 86 40 66 for at aftale det videre forløb.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KB METAL ApS​

​Energivej 9, 9300 Sæby

Telefon: + 45 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk

Om os

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vil alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder indenfor en meget bred branche. Vi har en omfattende og avanceret maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning især indenfor fræsning og drejning i høj kvalitet.

Certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.