CNC-drejning udføres altid til den aftalte leveringstid

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland udfører vores kompetente medarbejdere CNC-drejning for vores mange kunder i hele landet. Vi har en omfattende maskinpark, og dermed sikrer vi, at al CNC-drejning overholder de ønskede tekniske specifikationer samt den aftalte leveringstid.

​Fleksibel CNC-drejning af simple og komplekse emner

​​Vi tilbyder CNC-drejning som enkeltstyksproduktion eller i store serier, og vi er altid lagerførende med et bredt udvalg af materialer inden for plast, aluminium og diverse ståltyper.

​Vores CNC-drejebænke har et stort udstyrsprogram såsom:​

  • Y-akse
  • ​Stanglader
  • ​Ladeborde
  • ​Subspindel
  • ​Håndteringsrobotter
  • ​Roterende værktøjer/skrå

Vi er automatiseret i en grad, der gør os yderst fleksible over for vores kunder. Derfor kan vi tilbyde CNC-drejning af alle seriestørrelser efter ønske og behov, så du ikke kan undgå at finde det du leder efter. ​​

​Vi bestræber os på at være en førende og udfordrende arbejdsplads for vores dygtige og ansvarsfulde medarbejdere, der hele tiden skal udvikle os. Det sikrer vi med vores service, kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Dertil kommer en løbende optimering af vores arbejdsprocesser samt vores tætte kontakt med kunderne. Det betyder i sidste ende, at vores kunder kan få deres CNC-drejning udført til den rette pris, uden det går ud over kvaliteten.​​​

Få mere at vide om vores maskiner og produktion

Du kan sende en e-mail til os på kb@kbmetal.dk eller du kan ringe på telefon 98 86 40 66 for at aftale det videre forløb.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KB METAL ApS​

​Energivej 9, 9300 Sæby

Telefon: + 45 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk

Om os

​Hos KB Metal ApS i Nordjylland tilbyder vil alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder indenfor en meget bred branche. Vi har en omfattende og avanceret maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning især indenfor fræsning og drejning i høj kvalitet.

Certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.